60 dages ombytningsret

Hvordan virker det?

Vi tilbyder 60 dages ombytningsret for køb i butikken og online. Du kan bytte eller returnere varen i butikken eller ved at vende tilbage til onlinebutikken. Dette må ikke forveksles med almindelig fortrydelsesret, men er en udvekslingsret. Fortrydelsesretten er krævet af loven, mens vi vælger denne ordning, vi vil tilbyde vores kunder. I nogle tilfælde er 14 dage ikke nok til at træffe et valg, for eksempel når du køber en julegave og lignende. 60 dages ombytningsret giver kunden mere tid til at beslutte, om han eller hun vil beholde produktet. Hvis en vare udveksles, fornyes ordningen, og kunden får 60 nye dage med ombytningsret.

 

Generelle kriterier

  • Gælder kun privatkunder.. 
  • Varen og emballagen kan ikke brydes, så sælgeren kan videresælge varen uden værdiforringelse.
  • Kunden skal henvise til ordrebekræftelse eller kvittering. 
  • 60 dage tælles fra den dag ordren er modtaget
  • Kunden vælger afkastmetoden og bærer omkostningerne og risikoen ved retur.
  • Retur giver kunderne mulighed for at veksle med andre varer, ikke pengene tilbage. 

 

Retur / bytte i nettbutikk

Returner varen, der skal returneres / udveksles sammen med en note, der angiver ordrenummeret, og at du vil returnere produktet. Hvis du vil skifte til et andet produkt, skal du afgive en ordre for det ønskede produkt (som en almindelig ordre).

Vi sender en ny vare, så snart ordren er registreret, og refunderer den gamle ordre ved behandling af returneringen. Fuld refusion forudsætter, at det samlede beløb på en ny ordre overstiger beløbet på din gamle ordre. Der gives ikke højere refusion for en samlet ordre end det samlede beløb for en ny ordre. Transaktionen gennemføres inden for 10 dage efter returneringen er behandlet. Du modtager ikke bekræftelse på, at vi har modtaget pakken, men vil blive informeret, når ordren refunderes / annulleres.

 

Alle varer skal returneres til følgende adresse:

E-wheels Europe AB 

Datavägen 31
436 32 Askim