Elcykel

Loading image...
Loading image...

Elcykler i alle prisklasser

Elcykler eller elektriske cykler, ofte forkortet til e-cykler, er cykler, der er udstyret med en batteridrevet elmotor. Du vælger selv, hvor meget hjælp du vil have fra motoren. Så hvis bakken er lidt ekstra stejl, cykelanhængeren er fuld af børn, eller cykelkurven er fyldt med indkøbsvarer, justerer du motorens hjælp. Det gør du ganske enkelt ved at trykke på nogle få knapper på displayet, som er monteret på styret. Her kan du også se batteriets status og rækkevidde, så du har det fulde overblik.

 

Elcykler er perfekte til pendling

Hvis du vil cykle til arbejde, er en elcykel perfekt. Du er ikke den eneste, der synes, at det at møde på arbejde med svedperler på panden og mørke pletter under armene er en temmelig ærgerlig start på dagen. I så fald er en almindelig cykel, der kører op ad bakke, noget af det sidste, du tænker på, og det forstår vi godt. 

Med en elcykel får du præcis den hjælp, du har brug for, selv op ad de hårde bakker. På den måde kan du være klar til det vigtige møde kl. 9 iført en frisk og ren skjorte. Det er her, en elcykel som Momas Jason Urban kommer til sin ret. Glem ikke, at du nemt kan montere en cykelkurv eller en cykeltaske på din elektriske cykel, så du ikke behøver at bære din bærbare computer på ryggen. 

 

Elcykler, der er lavet til nordiske forhold

Vores elcykler er designet specielt til at håndtere de kolde, våde og ofte uforudsigelige vejrforhold i Norden. Du finder elcykler med en meget lang rækkevidde til dem, der har brug for det. Den er bedst egnet til dem, der kræver lidt ekstra af deres cykel.

Batterierne på vores cykler leveres med Li-ion-batterier, og den gennemsnitlige levetid for et sådant batteri er ca. 600 cyklusser. En cyklus er, når du bruger al strømmen i batteriet, men ikke nødvendigvis på én gang. 

Husk dog, at et batteri får længere levetid med god vedligeholdelse og korrekt opbevaring.

 

Vælg den rigtige elcykel

Vil du vide mere om, hvordan du vælger den perfekte elcykel til dig? Læs vores guide til, hvordan du vælger den rigtige elcykel. 

 

Du får også masser af motion på din elcykel

Er du nervøs for, at en elcykel ikke giver dig den samme træning som en almindelig cykel? Forskning viser, at selv om turen måske er hurtigere med en elcykel, kan du stadig opretholde et højt fysisk aktivitetsniveau, hvis du vil. Faktisk kan du selv styre det ved at justere motorhjælpen. Du kan også vælge at køre i mere krævende terræn eller køre over den maksimale hastighed for motorassistance. 

Desuden viser forskning, at over 90 % af træningen på en elcykel typisk foregår som moderat til meget aktiv fysisk aktivitet. Så ikke alene bruger du mindre tid på at køre de samme ruter på en elcykel sammenlignet med en almindelig cykel, du får også en stor træningseffekt. Win-win, uanset om du vil træne eller komme rundt uden at anstrenge dig.

 

Udskift din bil med en elcykel

For de fleste af os skal der meget til, for at sætte sig op på en cykel i stedet for at tage bilen være høj. Men elcykler er den perfekte mellemting mellem en almindelig cykel og en bil. Du får den smidige navigation, som du kun får fra en cykel, kombineret med en motors effektivitet og hastighed. 

Hvis du erstatter din bil med en elcykel til din daglige pendling, kan du faktisk spare en masse tid. Ikke alene får du lidt "gratis" træning før og efter arbejde, men du kan også opleve, at elcyklen får dig hurtigere gennem myldretidstrafikken end bilen. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor du bor og arbejder, men det er værd at tage med i overvejelserne. 

 

En kraftfuld elcykel gør verden mere tilgængelig

En anden stor fordel ved en elcykel er, at den åbner op for nye muligheder. Elcyklen giver dig mulighed for at begive dig ud på længere ture end tidligere eller i kuperet terræn, som tidligere føltes for krævende. Måske har du en cykelkammerat, som er i lidt bedre form end dig? Så er elcyklen den perfekte måde for jer at tage på træningstur sammen!

Vil du prøve en elcykel på din næste tur? Kig forbi din nærmeste E-Wheels-butik og oplev, hvor nemt og sjovt det er at cykle på en elcykel!

 

Elcykler er tilgængelige for alle

Vidste du, at de første elcykler med lav indstigning blev udviklet for at hjælpe folk, der af forskellige årsager ikke kunne cykle, med at komme ud og omkring? Selv om lave indstigninger ofte forbindes med damecykler, er disse cykler faktisk designet til at gøre cykling mere tilgængelig for alle.

Hos E-Wheels har vi taget denne tankegang et skridt videre. Flere af vores modeller, f.eks. Momas Balance, har et praktisk design med lavt trin, som gør det nemt at komme af og på cyklen. Perfekt til dem, der ønsker en lidt enklere hverdag. 

 

Hvorfor vælge en elcykel fra E-Wheels?

E-Wheels har siden 2016 leveret en stor del af Nordens elektriske køretøjer. 

Som en af ​​Nordens største forhandlere anses vi for at være pionerer i den grønne omstilling. Flere af vores egne modeller har været bedst i test flere gange i hele Norden, og vi udvikler hele tiden vores produkter. Vi stræber efter at tilbyde et komplet sortiment af elcykler af høj kvalitet, altid til den lavest mulige pris.

E-Wheels har sit eget værksted, så du hurtigt kan få hjælp, hvis der er problemer med produktet. Vi har solide forsendelsesaftaler og sender over hele Danmark med PostNord og DHL. Vores mål er at gøre det overkommeligt, sikkert og hurtigt for vores kunder at handle hos os. 

 

E-Wheels er til stede i flere lande, her finder du vores elcykelsider på andre markeder: E-Wheels Sverige; Elcykel. E-Wheels Norge; Elsykkel. E-Wheels Finland; Sähköpyörä. E-Wheels Schweiz; E-Bike. E-Wheels Frankrig; Vélos électrique.