Sikkerhed og integritet

Din sikkerhed og integritet er vigtige for os

Vi sætter pris på dit besøg på vores hjemmesider og din interesse for vores produkter. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du besøger vores hjemmesider og sikrer, at personoplysninger behandles sikkert af os som dataansvarlig.

Vi påtager os, at beskytte dit privatliv. Du kan besøge de fleste af vores hjemmesider uden at give os nogen information om dig selv. Nogle gange har vi dog brug for oplysninger for at kunne give dig tjenester, som du anmoder om, og denne privatlivspolitik giver information om dataindsamling og brug i sådanne situationer. 

 

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler også nogle oplysninger om din hardware og software. Disse oplysninger kan være: IP-adresse, browsertype, operativsystem, domænenavn, adgangstidspunkt og henvisende webstedsadresser. Disse oplysninger bruges til at drive tjenesten, opretholde kvaliteten af ​​tjenesten og levere generel statistik for brugen af ​​vores hjemmeside.

 

Brug af personlige data

Vi bruger dine personlige data til følgende formål:

  • For at sikre at hjemmesiden opfylder dine behov.
  • At levere produkter og tjenester, såsom nyhedsbreve, særlige tilbud og andre oplysninger, som du anmoder om eller køber.
  • For at hjælpe os med at skabe og udgive indhold, der er relevant for dig.
  • For at give dig besked om nye artikler, særlige tilbud, opdateret information og andre nye tjenester fra os, hvis du anmoder om det.

Kontrol af personlige data

Når du registrerer dig eller på anden måde giver os personlige oplysninger, deler vi ikke disse oplysninger med tredjeparter uden din tilladelse, bortset fra de begrænsede undtagelser, der allerede er nævnt. Oplysningerne vil kun blive brugt til de ovenfor nævnte formål. Hvis du tilmelder dig, fortæller du os også, hvordan og om du ønsker, at vi skal kommunikere med dig.

 

Adgang til personlige data

Vi giver dig midlerne til at sikre, at dine personlige oplysninger er nøjagtige og opdaterede. Hvis du tilmelder dig på vores hjemmeside, vil du til enhver tid have et komplet overblik over din ordre.

Klarna

Vi bruger Klarna som leverandør af vores Checkout. Det betyder, at vi kan overføre dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når kassen er indlæst, så Klarna kan administrere dit køb. Dine overførte personoplysninger behandles iht Klarnas Fortrolighedserklæring.

Cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste shoppingoplevelse. Nogle af disse er nødvendige for at vores hjemmeside kan fungere, andre bidrager til, at du får en skræddersyet oplevelse.Du kan finde mere information her.