El-løbehjul

Loading image...
Loading image...
Produkter:17

El-løbehjul

Filter

Pris

0
34990
0
34990

Optimal rækkevidde

0
160
0
160

Mærke

Lovligt på offentlige veje

Motor - Nominel effekt

Hjultræk

Dæmpningssystem

Bremsesystem

IP-klassificering

Produkter:17

Køb elektriske løbehjul i alle prisklasser

Det behøver ikke at være kedeligt at komme fra A til Z. Det kan faktisk være hurtigt, spændende og sjovt! Og med et el-løbehjul fra E-Wheels er det præcis, hvad du får. Et elektrisk løbehjul er perfekt til transport i byen, hvor det er svært at komme rundt.

Her på siden finder du et uovertruffent udvalg af elektriske løbehjul i alle prisklasser, designet til det moderne liv. Fra vores egne testvindere som E2S V2 og E2S V2 Max til kendte navne som Kaabo, Zero, og Vsett. Vi lover dig, at du med garanti kan finde den bedste ledsager til dine eventyr i byen og komme hurtigt og nemt frem. God fornøjelse med turen.

 

Sådan vælger du det rigtige el-løbehjul

Du tror det måske ikke. Men at vælge det rigtige elektriske løbehjul er på mange måder en fornøjelse med så mange gode muligheder. Her er nogle vigtige faktorer, du skal overveje, når du indsnævrer dine valg: 

  • Hvad vil du bruge løbehjulet til? Tænk over, hvordan du vil bruge dit elektriske løbehjul. Er det til daglig pendling, fritidsaktiviteter eller måske til hurtige ærinder? Eller er det mest for at have et fedt stykke legetøj, du kan fise rundt på? Hvad du vil bruge dit elektriske løbehjul til, dikterer, hvilke funktioner du bør investere lidt ekstra i - og hvad du kan undvære. Vi taler om ting som motor og watt og selvfølgelig batterikapacitet. 
  • Hvor vil du bruge det? Hvis du bor i et område med mange bakker, er et elektrisk løbehjul med en kraftig motor og et robust batteri et must. Det vil hjælpe dig med at komme frem og klare bakkerne uden problemer. 
  • Hvor langt skal du rejse? Overvej, hvor langt du har brug for at køre på en enkelt opladning. E-Wheels tilbyder modeller som E7 Pro, som giver en længere rækkevidde til længere rejser.

Hvis du vil gå endnu mere i dybden med detaljerne, har E-Wheels selvfølgelig alt, hvad du skal bruge, færdigpakket i guiden til at vælge den rigtige el-løbehjul

 

Regler og sikkerhed for elektriske løbehjul

Vores kunders sikkerhed er en topprioritet hos E-Wheels, og i Danmark er det påbudt for alle at køre med hjelm, når du kører på dit elektriske løbehjul. Uanset alder. For at gøre det endnu mere sikkert at køre på el-løbehjul, har vi hjelme til elektriske løbehjul, der er udstyret med både lys og blinklys.

Hvis du gerne vil vide mere om de love og regler, der gælder for elektriske løbehjul, kan du læse om dem i vores guide til regler for elektriske løbehjul.

 

Det elektriske løbehjul kan følge dig overalt

Det gode ved et elektrisk løbehjul er, at det er nemt at tage med indenfor. Uanset hvor dagen bringer dig hen, har du altid dit elektriske løbehjul med dig. Det betyder, at du kan rulle direkte ind i klasseværelset, på kontoret eller endda med i bussen.

Det betyder også, at risikoen for, at nogen stjæler dit elektriske løbehjul, er meget mindre sammenlignet med en cykel, der skal stå udenfor. Det giver et ekstra lag af sikkerhed og ro i sindet i hverdagen, især i byområder, hvor tyveri desværre kan være et problem.

Hvis du alligevel ønsker at lade din scooter stå udenfor, har vi selvfølgelig sikre låse, som du kan købe hos os.

 

Gode rutiner til at vedligeholde dit elektriske løbehjul

Regelmæssig vedligeholdelse er vejen til at forlænge dit el-løbehjuls levetid og kvalitet. Det er også vigtigt, at du udfører et sikkerhedstjek, før du bruger dit nye elektriske løbehjul for første gang. 

Som alle andre køretøjer kræver et el-løbehjul vedligeholdelse. Det gælder alt fra rengøring efter brug under beskidte forhold til kontrol og justering af bremserne. Her har vi lavet en guide, der tager dig igennem, hvad du skal gøre, før du bruger dit elektriske løbehjul for første gang, samt vedligeholdelsen af det.

 

Få hjælp til at reparere dit el-løbehjul

For dem, der ønsker yderligere hjælp til vedligeholdelse, har E-Wheels eget værksted kvalificerede teknikere, der kan hjælpe dig med alt fra enkle justeringer til mere omfattende reparationer. Her får du god hjælp til at passe på dit el-løbehjul og gøre det trygt og sikkert at bruge. 

Du kan også finde nyttige oplysninger om brugervejledninger, fejlkoder, instruktionsvideoer og reparationer af el-løbehjule i vores kundeservicecenter.

 

Hvorfor vælge et elektrisk løbehjul fra E-Wheels?

E-Wheels er en søjle i Norge og Norden, når det gælder små elektriske køretøjer. Siden vores start i 2014 har vi leveret kvalitetsprodukter, som både opfylder og overgår vores kunders forventninger. Med et bredt udvalg af elektriske løbehjul tilbyder vi muligheder, som ingen andre på markedet kan matche.

Hos os får du eksklusiv adgang til Kaabo i hele Skandinavien og Zero i Danmark og Norge. 

 

E-Wheels er bedst i test

Flere af vores egne modeller, såsom de populære E2S V2 og E2S Pro, har vundet best-in-test-priser gentagne gange i hele Norden. Vi fortsætter dog med at udvikle vores modeller med det formål aldrig at stoppe med at tilbyde det bedst mulige produkt til den bedst mulige pris for dig som kunde.

 

Enestående kundeservice

E-Wheels skiller sig ud ved at tilbyde enestående kundeservice og support, og vi har solide fragtaftaler og sender over hele Danmark med PostNord og DHL. Vores mål er at gøre det overkommeligt, sikkert og hurtigt for vores kunder at handle hos os.

 

E-Wheels findes i flere lande, her finder du vores sider om el-løbehjule på andre markeder: E-Wheels Sverige; Elsparkcykel. E-Wheels Norge; Elsparkesykkel. E-Wheels Finland; Sähköpotkulaudat. E-Wheels Schweiz; E-Scooter. E-Wheels Frankrig; Trottinette électrique.