El-løbehjul

Loading image...
Loading image...

El-løbehjul

Produkter:19

Hvad er et el-løbehjul?

Et el-løbehjul adskiller sig fra et normalt løbehjul, som man kan se på navnet, da det har en motor og kører på strøm. Det er også mere stabilt og solidt i sin konstruktion. Da et el-løbehjul kører med ret så høj hastighed, er bremserne også stærkere og sikrere. Der er ofte et display på el-løbehjulet, hvor man blandt andet kan se hastighed, distance og batteristatus.

 

Hvad siger reglerne om el-løbehjul?

I Danmark er et el-løbehjul klassificeret som en cykel og er derfor tilladt på offentlige cykelstier med en maksimal hastighed på 20 km/t, med en maksimal motoreffekt på 250W.

Ifølge reglerne skal el-løbehjul desuden være udstyret med bremser, lys, reflekser og ringeklokke. Og der er krav om at bruge hjelm under kørslen.

 

Hvilket el-løbehjul er bedst?

Hvilket el-løbehjul, der er bedst afhænger af, hvad dine behov er, hvilket terræn du kører i, hvordan du bor (trappe/elevator?), hvilken prisklasse du foretrækker, hvis andre end du selv skal benytte køretøjet. Hvilket der er bedst for dig afhænger ganske enkelt af meget forskelligt.

 

Hvor langt kommer man på en opladning?

Hvor langt du kommer på en opladning, dvs. køretøjets rækkevidde afhænger af faktorer som terræn, førerens vægt, temperatur, vedligeholdelse, batteristatus osv. Optimal rækkevidde er resultatet af test under optimale forhold.

 

Kan jeg køre på mit el-løbehjul om vinteren?

Om dit el-løbehjul vil fungere om vinteren afhænger i høj grad af størrelsen på dæk, motor og batteri. Jo større disse er, jo bedre vil køretøjet præstere. Køretøjet vil ikke køre så godt som om sommeren; batteriet er påvirket af kulden og i Danmark kan det som bekendt blive ret koldt. Når temperaturen kommer under 10 grader og især ned til -5 grader, vil batteriet blive markant påvirket.

Men med den rette opbevaring og vedligeholdelse kan du i mange tilfælde også nyde at rulle med det om vinteren. Og ved at passe rigtigt på det, er det klar til nye eventyr, når vinteren har gjort sit. Her kan du benytte dig af nyttige tips til, hvordan du vinteropbevarer dit el-løbehjul. 

 

Hvorfor vælge et el-løbehjul fra E-Wheels?

  • E-Wheels er en af ​​Nordens største forhandlere af små elkøretøjer og har siden 2016 leveret en stor del af Nordens små elkøretøjer
  • Flere af vores egne modeller er blevet bedst-i-test flere gange på tværs af Norden, og vi udvikler konstant vores produkter for den bedst mulige ydeevne
  • Udover vores egne produktserier E-Wheels og Momas har vi eneret på at sælge Kaabo i hele Skandinavien, Zero i Danmark og Norge samt Airwheel, Gotway, Joyor og Kingsong i Norge
  • Vi bestræber os på at tilbyde et komplet udvalg af alle typer elbiler fra kvalitetsproducenter, altid til den lavest mulige pris
  • E-Wheels har eget værksted, så du hurtigt kan få hjælp, hvis der er et problem med produktet
  • Vi har solide fragtaftaler og sender over hele Norge med Bring og de resterende lande med PostNord
  • Vores mål er, at e-handel med elektriske produkter skal være rimelig, sikker og hurtig for vores kunder
  • Vi tilbyder naturligvis også tilbehør og reservedele til dit el-løbehjul, som forbedrer og letter oplevelsen.

E-Wheels er til stede i flere lande, her finder du vores el-løbehjul sider på andre markeder: E-Wheels Sverige 🇸🇪; Elsparkcykel. E-Wheels Norge 🇳🇴; Elsparkesykkel. E-Wheels Finland 🇫🇮; Sähköpotkulaudat. E-Wheels Schweiz 🇨🇭; E-Scooter. E-Wheels Frankrig 🇫🇷; Trottinette électrique.