Leveringsbetingelser

Vi hos E-Wheels Europe ønsker at give dig den bedste mulige forsendelsesoplevelse, når du handler hos os. Derfor har vi udarbejdet følgende forsendelsespolitik

Leveringsmuligheder

Vi leverer til hele Danmark. Vi tilbyder levering til postomdelere og levering i hjemmet. Leveringsmulighederne varierer afhængigt af produktet og din placering. Du kan se leveringsmulighederne og priserne, når du tjekker ud.

 

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af produktets tilgængelighed og din placering. Vi bestræber os på at levere dine varer så hurtigt som muligt. Leveringstiden for standardlevering er normalt 2-5 hverdage.

 

Ved forudbestilling

Opdateret leveringstidspunkt kan findes på produktsiden, det er datoen hvor produktet forventes at ankomme til vores lager. Din forudbestilling vil blive afsendt inden for 24 timer efter, at vores lager modtog produktet. Derfor er det denne dato plus 2-3 arbejdsdage med forsendelse, der gælder for det produkt, du har forudbestilt. Hvis der opstår forsinkelser, vil leveringsdatoen blive opdateret på produktsiden. Det er ikke muligt at få nogen produkt før den angivne dato, da der ikke er nogen produkter tilgængelige. Det er dog muligt at ændre din ordre til andre produkter, for eksempel hvis du vil have et produkt, der er på lager i stedet.

Vi minder om, at leveringstiden ved forudbestilling er en skønsmæssig tid, der er så præcis som muligt. Da uforudsete hændelser kan forekomme undervejs, kan datoen ikke garanteres 100% korrekt. Corona-udbruddet er et eksempel, hvor uforudsete eksterne kræfter påvirkede leveringen af varer til os og skabte forsinkelser for kunden uden for vores kontrol.

 

Leveringsproces

Når din ordre er blevet behandlet og sendt, vil du modtage en e-mail med leveringsoplysninger og et trackingnummer. Du kan bruge trackingnummeret til at følge din pakkes leveringsstatus.

 

Leveringsproblemer

Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.

Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller skader, der skyldes transportører eller force majeure.