Hvem er vi?

E-Wheels Europe

E-Wheels er en af ​​Nordens største forhandlere af små elkøretøjer og blev grundlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. Vi har leveret en stor del af Nordens små elektriske køretøjer og anses for at være pionerer i den grønne omstilling.

Vi arbejder tæt sammen med vores partnere for at researche og udvikle produkter, der passer vores kunder bedst muligt. Vi bestræber os på at tilbyde et komplet udvalg af alle typer elektriske køretøjer fra kvalitetsproducenter til den lavest mulige pris Med mange års erfaring fra branchen bringer vi nu den tunge ekspertise, vi har opbygget, til hele Skandinavien.

Vores mål er, at e-handel med elektriske produkter skal være rimelig, sikker og hurtig for vores kunder. Vi har vores eget værksted med kvalificeret personale, som udfører reparationer med kun originale dele for at sikre den højeste kvalitet i vores produkter.

E-Wheels har eneret på at sælge Kaabo i hele Skandinavien, Zero i Danmark og Norge samt Airwheel, Gotway, Joyor og Kingsong i Norge. Udover vores egne produktlinjer E-Wheels og Momas bestræber vi os på altid at have de nyeste og mest innovative produkter på markedet.

Vores historie

Vores historie begyndte i 2014, da E-Wheels Norge AS (tidligere Airwheel Norge AS) blev grundlagt i Drammen. Virksomhedens hovedfokus var salg af EUC'er eller "Unicycles", selvbalancerende køretøjer, der anvendes til persontransport. Som en af ​​de første aktører i branchen introducerede E-Wheels i vidt omfang disse produkter til det norske marked.

I de følgende år E-Wheels vist god vækst, markedet for køretøjerne voksede og E-Wheels voksede sammen med det. Da lovgivningen i Norge om elløbehjul blev ændret i 2018, skiftede markedet gradvist fra EUC til disse køretøjer, som i højere grad var mere anvendelige og nemme at bruge.

Interessen for elcykler steg også kraftigt i denne periode. E-Wheels fulgte disse tendenser og er nu en af ​​Nordens største forhandlere af elløbehjul og har desuden opbygget en solid position på elcykelmarkedet. E-Wheels viser solid vækst i virksomheden de seneste par år.

I 2020 blev E-Wheels Europe AB grundlagt som en selvstændig virksomhed for at kunne tilbyde de samme produkter og services til kunder over hele Europa fra hovedkontoret i Gøteborg.

 

About Us.jpg