Loading image...

 

Cyber Week

Vi fejrer Black Friday med det største udsalg nogensinde! Du får nu vores absolut bedst sælgende elcykler og el-løbehjul til rekordpris. Tjek alle vores testvindere og bestsellere og gør et kup.

Husk du får gratis fragt og hurtig levering.Gælder så længe lager haves.

Udvalgte El-løbehjul til dig!

Loading image...
Loading image...

 

Kvalitetscykler på udsalg!

 

 

 

  • Handle hurtigt og sikkert

  • 2-4 dages levering

  • 60 dages bytteret

  • Prismatch

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største shoppingdag og starten på årets juleshopping. Over hele verden er butikker og netbutikker fyldt med tilbud og rabatter. Dagen er normalt kombineret med Cyber ​​​​Monday, så du kan få gode tilbud helt frem til mandagen efter Black Friday.

Black Friday-fænomenet er mere end 30 år gammelt og opstod i USA. Hvor navnet kommer fra er ikke helt klart, men det kommer formentlig af den bogføringspraksis, som butikkerne brugte tidligere. Dengang var det almindeligt at bruge sort blæk til at markere overskud i sit regnskab, mens rød blæk stod for tab. Black Friday var dagen, hvor butikkerne forventedes at give overskud under julehandlen.

Uanset om teorien er sand eller ej, er dagen blevet et globalt fænomen, hvor mange lande rundt om i verden har taget Black Friday til sig. 

Hvornår er Black Friday 2023?

Black Friday falder altid på fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Derfor varierer datoen fra år til år.

I 2023 falder Black Friday den 24. november.

Hvornår er Black Week 2023?

Black Week er perioden fra og med mandagen i samme uge som Black Friday, til og med søndag.

I 2023 falder Black Week mandag den 20. november.