Loading image...

 

Elcykler til alle

Momas er et førende norsk elcykelmærke, der har som formål at tilbyde elcykler til alle. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshed er Momas hurtigt blevet kendt for sine testvindende og storsælgende elcykler. Med stadigt voksende popularitet er Momas blevet et populært valg for elcykelentusiaster både i og uden for Norge.

 

Loading image...
Loading image...

 

Momas – konstant i udvikling

Varemærket skiller sig ud ved løbende at udvikle sine cykler baseret på kundernes feedback, hvilket sikrer, at produkterne stemmer overens med brugernes behov og ønsker. Momas producerer cykelmodeller, der opfylder alle behov, herunder lang rækkevidde, komfort og motorkraft.

 

Loading image...

 

Skandinavisk elcykelmærke

Momas er et stolt Skandinavisk elcykelmærke, der har sat sit præg på den nationale cykelbranche. Med rødderne dybt forankret i Skandinavisk design og ingeniørarbejde repræsenterer Momas det bedste inden for Skandinavisk innovation i elcykelverdenen. Varemærket er baseret i Skandinavien, og virksomhedens produkter afspejler det naturskønne og varierede skandinaviske landskab, lige fra gader i byen til bjergstier.

 

Loading image...
Loading image...

 

Momas: testvinder og bestseller

Momas elcykler har markeret sig på markedet ved at vinde flere anerkendte tests, bl.a. fra elcyklist.com, tekguide.no og Dagbladet. Det er nok en af grundene til, at vi har så mange bestsellere fra Momas. Læs mere om vores testvindende elcykler.

 

Loading image...

MOMAS Jason Urban 2023

Norges mest solgte elcykel i en ny udgave med skærme og bagagebærer

 

Momas Jason Urban er en sporty og alsidig elektrisk cykel, der giver meget for pengene. Den er udstyret med en kraftfuld centermonteret Bewo-gearmotor, der giver en behagelig oplevelse af elektrisk cykling.

  • Integreret Samsung-batteri
  • Bagagebærer, skærme og lys inkluderet
  • Hydrauliske skivebremser

 

LES MER